gravity racing, soapbox racers, gravity cars, gravity bikes, skate luge

GGRF

You need to log in to create posts and topics.

Under Armour Curry 5 High basketball jalkineiden

Poistuvien vaahtoalueiden poistaminen korvakkeiden välillä voi tehdä todellisen ulkopohjan helpommaksi taivuttaa muutoksia. Kuten tavallinen Pegasus kolmekymmentäviisi, todelliset ulkopohjan levyt ovat yleensä ohuita, jotta varmistetaan, että hellävarainen tunne alenee.

Kuten käynnissä oleva jalkine, todellinen Pegasus Turbo on erittäin joustava. Alennetuista nopeuksista 10 min / mailia, 6 min / km tai jopa pienentyneestä todellisesta pidemmästä datakompensointijaksosta välipohjasta saadaan todellinen Nike Kyrie 4 -koripallokengät hellävarainen, vastaanottavainen todella tuntea Air Jordan Legacy 312 -koripallokengän välipohjasta . Varsinainen materiaali, joka kestää, on todella ohut ja rei'itetty, joten siirto vaahdolla on tosiasiallisesti saatavissa painon lataamiseen.

Nopeammin toimii 7 min / mailia tai jopa jordan koripallokengät alle 5 min / km ++ luo matkan yhteyden toiseen tyyppiin. Todellinen ZoomX-vaahto on oikeastaan ​​nopea, jotta se voi kutistua ja napsauttaa takaisin paikalleen, joten hellävyyteen liittyvä tunne muuttuu todellakin, mikä liittyy tehokkaaseen reagointiin.

Kaikki meistä huolehtivat myös siitä, että Move: n alapuolella on voimakkaampi vastauspinnoite hämmästyttävillä eduilla, joten toinen vaihtoehto ei perustu koko vaiheeseen. Varsinainen siirto + vastaus -seos tarjoaa matkan korkealuokkaiseksi ja samanaikaisesti tehokkaaksi.

Paljon Nike LeBron Soldier 11 -koripallokengät, jotka pehmeämpiä vaahtoavat voimakkaammin Adidas Crazy BYW -koripallokenkien pohjassa, auttavat erottamaan ZoomX: n vastaanottavan pehmusteen paljon paremman menetelmän puitteissa. Vastatkaa kädensijojen alle, vaan niiden pitäisi edistää tätä.

Lisäksi todellinen Turbo-matka näyttää edistyneeltä. Esimerkiksi todellinen Legendaarinen vastaus sisältää todella raskaan ja paksun pehmusteen, mutta tuntuu kuitenkin olevan 1-ulotteinen verrattuna todelliseen Peg Turbo -tuotteen kaksois vaahtoa. Kuitenkin näkökulma on oikeastaan ​​miten legendaarinen vastaus ja se on vaihteluita, jotka soveltuvat paremmin painavampiin urheilijoihin, koska 100% vastaa.

Huolehtimalla siitä, että Pegasus Turbo ylittää sen ystävät, se on oikeastaan ​​pitkän matkan kapasiteetti. Varsinainen mukava välipohja voi olla myös osa Under Armour Curry 5 High basketball -jalkineiden 9-ounce-nippu. Pisteiden Air Jordan 13 koripallokenkien sijoittaminen näkökulmasta, uusi Stability 1500V4 -katukilpailu painaa lähes täsmälleen samalla tavalla.

Varsinainen kevytrakenne häviää noin ft: n koko toiminnasta, joka liittyy 10 + km: iin, ja myös Turbo menee hyvin helposti jalkaan. Luultavasti palaat taloon ja paljon vähemmän jalkojen uupumiseen verrattuna useimpiin urheilukenkiin.